WordPress webshop med fokus på konverteringer

WordPress er en af de mest udbredte systemer i verden, hvilket gør det til et fordelagtigt valg til din webshop. Med en WordPress webshop sikrer du både en høj brugervenlighed for dine kunder, men også for dig som administrator af systemet.

Med denne webshopløsning er du fremtidssikret og forberedt til vækst og har mulighed for altid at videreudvikle dit system, uden at skulle tænke på at skifte system fremadrettet.

Med integrationer og plugins til dit bogføringssystem, forsendelsesleverandører, og en nem ordreproces er du sikker på at kunne fokusere på det der giver din virksomhed værdi i stedet for at skulle kede dig i webshop-administration.

 • 300+ kunder
 • Ingen binding
 • Du ejer webshoppen
 • Transparent process
 • Rådgivning
 • 30 års erfaring
Skal vi lave en WordPress webshop til dig?

WordPress-webshop med sammenlagt 30 års erfaring

Hos Adtention vil du være sikker på at få leveret en professionel WordPress hjemmeside. Med sammenlagt over 30 års erfaring i WordPress, blandet med viden fra designere og markedsføringsspecialister, ved vi præcis hvordan en kommerciel e-handels webshop skal fungere og opsættes.

Vi fokuserer meget på at anvende de løsninger der findes i markedet af integrationer og automatiseringer for at din WordPress webshop kører så effektivt som muligt. Vi går meget op i at se muligheder i det setup din virksomhed har, og digitalisere så meget som muligt. Med 300+ kunder gennem tiden, har vi en bred viden indenfor muligheder ude på markedet, der både kan styrke din webshop, men også din omnichannel.

Vil du vide mere?

Det indeholder en WordPress webshop ved os

Her kan du se, hvilket ting vi hyppigst kaster os over, når vi arbejder med WordPress-løsninger, og hvad vi går igennem for at sikre, at din hjemmeside bliver den perfekte løsning til dig.

Webshop i WooCommerce – masser af styrker

Hvis man ønsker en webshop i WordPress, bør man installere WooCommerce. WordPress er nemlig bygget ud fra tanken om et modulært system, hvortil man kan installere de plugins man har brug for. WooCommerce et modul til WordPress som gør at ens hjemmeside også kan bruges som webshop.

Den modulære tankgang er en af de største styrker ved WordPress, fordi du aldrig vil være begrænset, og altid foran dine konkurrenter, fordi du kan anvende de nyeste tendenser og funktioner, der hurtigt dukker op i WordPress.

Samtidig giver det en stor fleksibilitet for dig som ejer af systemet. Når du styrer din webshop med WooCommerce, kan du både redigere og tilføje indhold, men også installere de moduler du selv ønsker at få integreret.

Med et nemt, administrativ panel hvor du kan håndtere dine produkter, ordrer og statistikker er du sikker på at have det bedste udgangspunkt for at kunne drive en webshop.

Udregn din pris

En WordPress webshop der kan sælge

Med den modulære opbygning i WordPress kan du ændre alle punkter af hjemmesiden, og sammensætte et design med fokus på konverteringer for at skabe en professionel hjemmeside, uden at være begrænset på nogle punkter.

Hos Adtention har vi en stor viden omkring trafikskabelse og webshopoptimering. Vi driver både online marketing, udvikling og design. Gennem disse services har vi hjulpet 300+ kunder med konverteringsoptimering af deres webshop, og alt den viden vi har fået gennem de konverteringsoptimeringer, medtager vi når vi bygger nye hjemmesider. Hvilket vil sige at vores UX design er optimeret til at genere salg fra første dag efter lanceringen.

100 +

Hjemmesider optimeret

1,5 – 2sek

Gns. bedre load time

21%

Gns. lavere bounce rate

22%

Gns. formindskede serverressourcer

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Mads Client consultant og Mathias Head of sales går ned af gangen miljø billede

Martin – Webudvikler

Martin Johansen Webudvikler hos Adtention

Hvad koster en WordPress webshop?

Prisen på en WordPress webshop kan være meget forskelligt, alt efter hvor mange integrationer og funktioner samt hvor meget trafik webshoppen skal have. Hos Adtention tilpasser vi altid prisen til den løsning du har brug for, og rådfører omkring hvilket muligheder der findes.

For at give en prisindikation, koster de webshop vi laver oftest 28.000 – 54.000 kr. ekskl. moms. Denne pris indeholder et designudkast, integration til et standard økonomisystem, integration af forsendelsesløsning, udvikling og lancering.

Hvis du allerede har en eksisterende webshop med WooCommerce, hvor du ønsker at vi kommer ind og understøtter på eventuelle forbedringer og rettelser, vil vores timepris starte på 850 kr. ekskl. moms. Vi fakturerer aldrig påbegyndt time, men den nøjagtige tid vi benytter, hvilket vil sige at hvis vi bruger 12 minutter, vil vi fakturere 12 minutter.

Under opbyggelse af en professionel webshop vil der aldrig komme nogle uforudsete regninger. Vi vil altid påpege hvis vi har brug for mere tid, hvilket skal accepteres af dig som kunde. Desuden er der aldrig binding og du ejer naturligvis hjemmesiden når den er færdig.

Beregn pris på webshop

Hvilke digitale produkter kan du bruge til din webshop?

Som nævnt tidligere findes der mange forskellige webshop-plugins og muligheder til WooCommerce, og det kan være svært at skabe sig et godt overblik over hvilket webshop plugin man skal vælge.

Derfor har vi lavet en liste her, over de 5 tiltag vi oftest integrerer når vi laver en WooCommerce webshop:

 1. Integration af bogholderisystem
  Der findes systemer som IEX, StoreBuddy og Pairy, der gør det nemt og hurtigt at integrere sit bogholderisystem til sin WordPress webshop, om man anvender E-conomics, Dinero, eller Navision og flere andre.
 2. Automatisk labeloprettelse
  Gennem systemer som Shipmondo, SmartSend og lignende er det muligt at printe labels ud direkte fra ens webshop med integration til en fragtleverandør, hvortil systemet automatisk sender trackingnummer og anden information til din kunde.
 3. WordFence
  WordFence er et webshopplugin til at optimere sikkerheden på din WordPress installation.
 4. Yoast SEO
  Med Yoast SEO installeret på din webshop, vil din webshop få en masse tiltag fra starten af som gør at mange af de gængse SEO-regler bliver overholdt. Samtidig hjælper Yoast SEO også med at optimere ens WordPress hjemmeside, selvom man ikke kender til SEO i forvejen.
 5. WP Rocket
  Igennem WP Rocket kan man opsætte cache, komprimering af filer og billeder. Dette giver et kæmpe hastighedsboost til ens webshop.

Med de 5 ovenstående webshop plugins har du et godt udgangspunkt for at drive din webshop med WooCommerce.

Skal vi give et bud på at hastighedsoptimere din hjemmeside?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad er fordelen med en webshop i WordPress?