Magento Webshop – en ubegrænset mulighed til store og små webshops

En af de førende webshop-systemer til er Magento, og det er med god grund. Magento er et system, der har specialiseret sig i at sikre, at du har alt, hvad du skal bruge indenfor driften af din webshop eller b2b webshop – samlet i et system. Med en utrolig stærk motor, kan Magento næsten uden begrænsninger få dig derhen, hvor du ønsker, om du er en lille eller stor webshop.

Magento er en af de eneste platforme, der giver dig magten til at skabe unikke og engagerende shoppingoplevelser. Nyd en ubegrænset mulighed for at tilpasse din webshop, samt mulighed for et utal af tredjepartsintegrationer.

 • Fremtidssikret
 • Optimeret til markedsføring
 • Nemt at bruge administrativt
 • Google elsker Magento
 • Ingen uforudsete regninger
 • Ingen begrænsninger
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Magento webshop som en del af fremtidens løsninger

Magento blev udgivet i 2008, og har over 13 års eksistens som webshop-platform, der kun er blevet videreudviklet i forhold til, hvad du som webshop-ejer har behov for. Du kan i mange tilfælde være sikker på at en Magento webshop er det rigtige for dig.

Magento er en open source platform, hvilket betyder at alle udviklere i verden kan bidrage med ideer til forbedringer til systemet. Dette gør at en Magento webshop har en utrolig høj udviklingshastighed, i form af nye tiltag eller teknologier, der kan integreres.

Eksempelvis når Facebook kommer med en ny standard i forhold til markedsføringsstandarder, vil Magento allerede have dette som en mulighed den dag det bliver et krav, eller få dage efter. Dette giver dig en utrolig stor fordel i modsætning til konkurrenter, der ikke bruger Magento og giver dig muligheden for altid at være mindst et skridt foran.

Med en Magento shop kan du være sikker på at din webshop er fremtidssikret de næste mange år.

Læs om processen ved os

Hvad kan en Magento webshop tilbyde dig?

Herunder kan du se nogle af de vigtigste faktorer som en Magento webshop kan tilbyde dig. Hos Adtention vejleder og rådgiver vi naturligvis i, hvordan Magento kan hjælpe dig, men vi kan også altid finde en anden løsning – for eksempel Lavarel eller WordPress.

Magento webshop integreret ind i din forretning

Magento har over 10.000 forskellige moduler, som alle sammen kan udvide og forbedre funktionaliteten på din Magento webshop, og som gør dine førhen manuelle processer automatiske.

Nogle af de integrationer vi oftest foretager i Magento er:

 • Integration mellem Magento og Navision eller Microsoft Dynamics, NetSuite, SAP, Oracle, E-conomic ol., hvor både produkter, ordre og kunder bliver synkroniseret.
 • Integration til PoS system
 • Integration af GLS og Post Nord så kunden selv kan vælge pakkeshop og systemet automatisk kan printe en label
 • Integration af Facebook API til markedsføring
 • Integration af nyhedsbrev

Udover ovenstående findes der et utal af Magento integrationer yderligere, og hvis du har et sær ønske kan det være vi også kan bygge det.

Kontakt

Magento webshop med fokus på resultater

Adtention er et digitalt bureau, hvor vi både har marketing, design og udvikling samlet under et tag. Med vidensdeling fra alle 3 afdelinger sikrer det, at de Magento webshops vi laver ikke kun er korrekt opbygget iht. udvikling, men også korrekt bygget iht. design og marketing regler. Gennem viden fra 100+ marketings cases sikrer vi at systemet er optimeret efter konverteringer og salg.

+ 27%

konverteringsrate

+47%

load-hastighed

+31%

besøgsvarighed

-15%

Bounce rate

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Miljø billede af Henrik koncept udvikler Adtention digitalt bureau

Regin – Udvikler

Regin Lyngsø Webudvikler

Hvad koster en Magento webshop?

Ligesom alt andet, kan det være svært at give en pris uden at kende mere til opgavens omfang.

Men vi kan godt give en prisindikation på, hvad Magento webshops koster ved os. Gennemsnitligt tager vi 55.000 – 88.000 kr. ekskl. moms for en ny Magento webshop. Prisen der er udregnet er inkl. et designudkast og opbyggelse af en helt ny Magento platform, uden vareflytninger.

Prisen kan variere meget alt efter, hvad dit system skal kunne, og om du eksempelvis skal have integreret en NAV installation eller PoS system. Det kan også være interne funktioner på systemet, der gør forskellen på prisen. Alle priser ved os bliver estimeret på baggrund af den individuelle opgave, og vi har ikke pakke løsninger. Det sikrer nemlig at du får et færdigt produkt, der passer helt perfekt til dine behov.

Magento – en webshop du selv kan styre

Magento har haft stor fokus på at gøre det administrative panel så brugervenligt som muligt. Det vil også sige at du som administrator af systemet har stor fleksibilitet i form af selv at styre og ændre indhold, produkter og andet.

Magento 2.0 har en indbygget page builder, som gør det muligt for dig at ændre sektioner i form af at tilføje mest populære produkter eller nyeste produkter på forsiden, og yderligere ændre sliders, tekster, billeder rundt omkring på hjemmesiden.

Med en utrolig høj produktdatastruktur er det også muligt at tilføje alt det kunden har behov for at vide om dine produkter.

Magento har mange af de standard funktioner indbygget allerede fra starten af som login funktion, betalingsløsninger, automatisk moms ol., som gør du kan spare mange penge, fordi det allerede er integreret ind i systemet.

Webshop i WooCommerce

WooCommerce er en tilpasningsvenlig open source e-handelsplatform bygget på WordPress. Med en høj grad fleksibilitet og et utal af moduler til at hjælpe dig med at mestre de nyeste teknologier, anbefaler vi hyppigt WooCommerce til vores kunder.

WooCommerce webshop

Webshop-integrationer

Frigiv dig selv og dine ressourcer og lad maskinen klare de tunge opgaver. Dermed kan du fokusere på det, der er vigtigt for at kunne drive din WooCommerce webshop og fokusere på jeres kerneprodukt.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering er en af de vigtigste optimeringer du kan fortage dig. Hvad hjælper det at have 100.000 i trafik i måneden hvis du blot konvertere 10 kunder? Så fejler enten din markedsføring, eller din webshop i at lave de besøgende om til kunder. Lad os hjælpe dig med at undersøge hvilket muligheder du har.

Konverteringsoptimering

Skal vi give et bud på din Magento webshop?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad er Magento?

Hvordan startede magento?

Hvorfor er magento det sikre valg for dig?