Professionel Magento udvikling

Hos Adtention har vi sammenlagt 15 års erfaring i Magento udvikling både med store og små Magento webshops. Vi har igennem tiden udviklet Magento moduler, integrationer, skræddersyet funktioner, hastighedsoptimering og design som kun er få af de ting vi kan hjælpe med. Vi vægter vores tekniske viden højt, og det gør at vi kan udvikle tungere Magento løsninger end de fleste.

Vi kan både hjælpe dig med at videreudvikle en eksisterende Magento webshop eller hjælpe dig med en helt ny Magento webshop. Du vil altid få tildelt en fast Magento udvikler og projektleder i et samarbejde med os, som vil sikre levering og inddragelse og at processen forløber udfra den tidsplan der er dannet i fællesskab. Alt Magento udvikling vil foregå inhouse, hvilket gør det muligt for dig som kunde at komme i kontakt med udvikleren i samspil med vores projektleder. Lyder det spændende, så kontakt os endelig, og vil vi komme med vores bud på en løsning til jer.

 • Ingen binding
 • Kompetente certificerede Magento udviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Magento udvikling i samspil med design

Med omkring 16.000.000~ webshops i verden, gør det at der aldrig har været højere konkurrence om kunderne, og samtidig er de besøgende også blevet mere kræsen omkring hvilket webshops de anvender.

Derfor gør det også at de nye funktioner eller ny webshop der skal udvikles skal fungere både funktionelt men også designmæssigt. Det ses desværre oftest at mange udviklere ikke har flair for designet samtidig med kodning, og at den enkelte Magento webshop kan blive rodet med forskellige udtryk i funktionerne som skaber mistro ved den besøgende.

Hos Adtention har vi design og Magento udvikling internt hvor begge afdelinger spare med hinanden i hvad de nye trends er og hvordan funktioner vil fungere bedst. Det gør også at den Magento udvikler du får tilkoblet har en vis flair for design, og samtidig en hel design afdeling i ryggen, så både dit system vil blive funktionelt og brugervenligt for kunden indenfor din virksomhed visuelle identitet.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Kvalitetssikret udvikling i Magento

Det kan løbe op i mange penge hvis en webshop går ned i nogle timer eller i værste tilfælde dage, og derfor er det alfa omega at processen for nye lanceringer og for nedbrud er beskrevet på forhånd.

Hos Adtention gør vi alt vi kan for at sikre at din Magento webshop ikke går ned i forbindelse med den Magento udvikling vi foretager iht. nye lanceringer eller tilpasninger i systemet. Men det kan alle sige, forskellen er vi gør noget ved det. Vi sikrer det med en opskrevet process der er udarbejdet igennem mange år og mange forskellige projekter. Denne process er variable alt efter projektet størrelse, men kan eksempelvis bestå af:

 • Sprintmøder
  Hver anden uge vil der blive afholdt et sprintmøde, hvor der bliver planlagt hvilket opgaver der fokuseres på og hvornår de skal være færdig, så der hele tiden er løbende kvalitetskontrol af individuelle faser. Samtidig sikre det også den Magento udvikler der er tilkoblet projektet arbejder i den rigtige retning.
 • Codereview
  Koden der bliver skrevet vil blive gennemgået af en senior udvikler for at sikre kvaliteten og funktionaliteten af koden.
 • Objektive kvalitetskontroller
  Før store lanceringer vil en person internt hos os lave en kvalitetskontrol af systemet eller funktionen som er uafhængig af projektet for at få nye øjne på.
 • Staging miljø
  Alt udvikling i Magento vil blive udviklet på et staging-milijø indtil det er godkendt af både dig men også os
 • Code version
  Alt udvikling der bliver foretaget vil blive versioneret så det altid er muligt at se tilbage og finde det frem.

Vi har valgt at ligge meget tid i at lave process der sikre en høj kvalitet, fordi vi synes ikke det er det sjoveste at sidde og rette små fejl i noget vi tidligere har programmeret hvis vi kan undgå det med høj kvalitet, og samtidig ved vi også at du som kunde heller ikke gider bruge meget tid på at skulle gennemgå systemet for små fejl.

Udregn pris på din hjemmeside
Miljø billede af Henrik koncept udvikler Adtention digitalt bureau

Markedsføring som en integreret del af din Magento

Markedsføring og tracking er en af de vigtigste redskaber indenfor driften af en webshop og e handel. Uden data eller besøgende vil det være svært at skabe salg og videre optimering

Derfor fokusere vi meget på at den Magento udvikling der bliver foretaget fra os overholde eksempelvis de gense SEO regler, hastighedsoptimering, markedsføring principper og er mulige at sætte tracking op på efterfølgende. Med en internt markedsføring afdeling sparre med udviklerene så sikre vi at udviklerne tænker over hvordan struktur, programmering ol. skal overholdes for at sikre Google ads, Facebook kampagner, Facebook pixel ol. så du har det bedste udgangspunkt for at drive en succesfuld markedsføring kampagne.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Projektleder i webudvikling Simone Zibrandtsen

Hvad koster Magento udvikling?

Prisen på Magento udvikling kan variere meget alt efter opgavens størrelse og hvilket funktioner der skal udvikles, som gøre det svært at give en præcis pris på Magento udvikling. Men for at komme med en pris indikation så er vores timepris som standard er 850 kr. ekskl. moms. Her skal det dog siges at timesprisen kan variere alt efter opgavens størrelse og at vi ikke fakturere pr. påbegyndt time, men den aktuelle tid vi anvender. Det vil sige at hvis der bliver anvendt 30 minutter så vil det koste 425 kr. ekskl. moms i timen.

Vi går meget op i transparente processor hvilket gør at vi aldrig påbegynder en opgave før der er endelig accept på budgettet, samt vi tidsregistrere vores opgaver med beskrivelse på hvad tiden er brugt på. Det gør at du har en stort indblik i hvad det er der du betaler for.

Vi har 3 modeller hvorpå vi driver udvikling, som består af: time basis, projekt baseret, og kontinuerlig aftale. Det er opgavens størrelse der afgør hvilken af modellerne vi anbefaler for at det er mest rentabelt for dig og at processen kan drives uden fejl.

Har du brug for Magento udvikling, så er du velkommen til at kontakte os så vi kan afholde et møde og snakke om en mulig løsning til din webshop.

Læs mere om magento webshop

Få tildelt en specialiseret Magento udvikler

For hver gang du skifter Magento udviklere er der risiko for at der vil ske fejl, miskommunikation eller der skal bruges ekstra tid på at lære systemet at kende. Derfor vægter vi meget at du har den samme udvikler og projektleder tilkoblet hele vejen igennem projektet ved os, for at strømline den kode der bliver lavet og de tanker der er lagt bag løsningen.

I opstarten af projektet vil vi finde en dygtig Magento udvikler der passer til opgaven for at sikre at udvikleren er kvalificeret.

Skal vi give et bud på en løsning til din Magento?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris