Laravel hjemmeside

Laravel er dét, vi i fagsprog kalder et PHP framework. Det betyder, at det er en væsentlig understøttende struktur til at opbygge dit system. Istedet for at opfnde den dybe tallerken fra bunden, har Laravel mange indbyggede funktioner til systemudvikling. Det sparer os en masse tid som udviklere – og sparer dig, som kunde, en masse penge.

Laravel er velegnet til tungere systemer, og vi plejer at sige, at hvis Laravel var en bil, var det en ferrari. Her får du nemlig hele pakken – men lidt lækrere indpakning. Med en laravel hjemmeside kan du både få indbyggede kø-systemer, cache lagring, database normaliseringer, database splitning, automatisk serverskalering og mange flere funktioner. Sort snak? Pyt. Vi sørger for, at gøre det nemt for dig.

 • Fuldt potentiale af dit system
 • Spar tid på administration
 • Ressourceoptimering
 • Du ejer koden
 • Ingen uforudsete regninger
 • Ingen begrænsninger
Lad os hjælpe dig

Laravel hjemmeside der bringer fremtidens teknologi i spil til en komfortabel pris

Du kender med sikkerhed alle de store brands, med tilhørende store hjemmesider, der i dag er blevet allemandseje; Uber, AirBNB, Facebook – og mange flere. Foruden at være nogle af verdens største brands, har de også dét til fælles, at de alle har brugt millioner af kroner på at udvikle deres egne koder til bl.a. køsystemer, algoritmer, databasestruktur og meget mere.

Laravel har derimod lavet sit eget økosystem, og skåret de bedste dele af de store systemer ned til spiselige bidder, som du på din Laravel hjemmeside kan installere som moduler. Du kan med andre håndplukke de bedste dele af dine yndlingssystemer og bygge dit eget.

Lad os antage, at du har brug for et køsystem til at behandle de anmodninger, dit system modtager, på en mere skalérbar måde så dit system ikke går ned. Det kan være, du har en produktlancering, og du på kort tid forventer at skulle kunne rumme 10.000 besøgende. I det tilfælde har Laravel opbygget et køsystem som et add-on modul til dit eksisterende system, du let kan tilføje på din Laravel hjemmeside. Under andre omstændigheder, ville sådan et system koste mange tusinde kroner at udvikle.

Hvordan kan det lade sig gøre? Dejligt, at du spørger. Det kan lade sig gøre, fordi Laravel er et såkaldt open source-system. Det lader udviklere fra hele verden bidrage til systemet, og det er bl.a. dem, der bygger de forskellige moduler til andre brugere af Laravel. Dermed er du i trygge, fremtidssikrede hænder med en Laravel hjemmeside.

Hvad får du, når du vælger en Laravel hjemmeside?

Det er en stor beslutning at vælge system. Heldigvis er der mange gode grunde til at vælge en hjemmeside bygget med Laravel. Så får du et ubegrænset system, mulighed for selektiv modulopbygning og et sikkert system, der let kan videreudvikles på.

Hvornår er Laravel det rigtige valg til din hemmeside?

Laravel er en større løsning, og oftest en løsning man vælger, når projekt ikke passer ned i en standardskabelon – eller hvis dit system kræver mere end en almindelig hjemmeside. Med andre ord: Skal du have lavet noget ekstraordinært, er Laravel med stor sandsynlighed for dig!

Det kan eksempelvis være, at du ejer en franchise med 20 franchisetagere. I har måske en hovedhjemmeside, hvor potentielle kunder kan komme i kontakt med jer, og få tildelt en franchisetager, der passer til den potentielle kundes geografiske område. Franchisetageren skal herefter selv kunne oprette og sende et tilbud, kunden skal kunne godkende det – og så skal der opsættes en rute i et køresystem, der automatisk beregner køreruter og -tid baseret på kundens oplysninger.

Sådan et system er stort, komplekst og kræver en masse unikt tilpasningsarbejde – og derfor er en standardløsning med et standard CMS ikke løsningen. En kompleks løsning som ovenstående stiller store krav til hjemmesidens struktur, leksibilitet og mulighed for at skalere. I sådan et tilfælde er en Laravel hjemmeside et fantastisk valg.

Værd at vide om Laravel

Laravel er en af de mest udbredte hjemmeside frameworks i verdenen, og er brugt at millioner af hjemmesider. Det betyder, at du kan være sikker på, at Laravel ikke uddør om et par år, men er fremtidens system og et system du bestemt skal have tillid til.

1.5+millioner

Hjemmesider i verden bruger Laravel

120+

Høj teknologiske addons

138milloner

Gange downloadet

10 + år

Eksisteret i markedet

Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt”
Rasmus, Solgt.com

Peter – Head of Web

Peter webudvikler

Hvad koster en Laravel hjemmeside?

Laravel er som nævnt tidligere kun et PHP-framework, hvilket vil sige, at det ikke er et CMS system som f. eks. WordPress. Derfor tager Laravel-projekter ofte  længere tid, og de er også mere omkostningstunge fordi der ganske enkelt er tale om større og tungere løsninger.

Vi har bygget mange Laravel hjemmesider. Derfor sparer du også tid og penge ved at vælge et erfarent bureau som Adtention, da vi kender funktionerne, navigerer sømløst i systemet og ved, hvordan vi får dit projekt trygt i mål.

For at give dig en indikation på, hvad en Laravel hjemmeside eller et Laravel og Laravel system koster, befinder størstedelen af vores projekter sig i spændet 150.000 – 250.000 kr ekskl. moms.

Er du i tvivl om, hvorvidt Laravel er det rigtige for din hjemmeside eller dit projekt? Så er vi mere end villige til at yde kompetent rådgivning og lytte os ind på, hvad du drømmer om.

Hvordan driver vi din Laravel hjemmeside?

Det er vigtigt, at din Laravel hjemmeside bliver drevet korrekt fra start til slut, så du undgår fejl og mangler. Vi har tre principper, vi altid skal overholde før en lancering:

 • Live- og test-miljø
  Vi udvikler ikke på din Laravel hjemmeside uden at have et test-miljø og et live-miljø rent. Sådan sikrer vi kvaliteten af vores arbejde, men det sikrer også, at vi ikke skaber nedbrud midt i lanceringen.
 • Gennemgang af kode
  Al den kode kode vi bygger til din Laravel hjemmeside er versionsbaseret, således vi altid kan gå tilbage til tidligere versioner. Hver versionering af din kode skal godkendes af en anden udvikler. Sådan mindsker vi risikoen for fejl.
 • Dobbelt kvalitetskontrol
  Før lancering af din Laravel hjemmeside vil der altid være en kvalitetskontrol for hver funktion. Kvalitetskontrollen foretages både internt hos os, men også med dig som kunde.

Sammen med de ovenstående steps har vi også en nøje tilrettelagt hjemmesideprocess, som vi følger uanset om vi udvikler i Laravel eller et andet system. Her kan du læse meget mere om, hvordan vi arbejder med systemudvikling, så vi sikrer dig den nemmeste proces og det bedste resultat.

WordPress hjemmeside

WordPress er et fleksibelt system, der passer til langt de fleste typer af hjemmesider. Vi kan programmere lige det, du drømmer om, og tilbyder desuden også en række skryddersyede plug-ins og moduler til din WordPress hjemmeside.

Læs mere om synergien

Specialbyggede løsninger

Drømmer du om noget, man ikke lige kan pege på og rive ned fra hylden? Få den rigtige rådgivning hos os. Sådan sparer du både tid og penge. Hos Adtention har vi specialiseret os i specialbyggede løsninger, der imødekommer dit unikke behov.

Backend udvikling

Hastighedsoptimering

Hjemmesidens hastighed er en af de vigtigste faktorer på din hjemmeside. Hvis din load hastighed er 2-4 sekunder, er der faktisk 40% større chancen for at kunden forsvinder hurtigt fra din hjemmeside. Læs herunder hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Hastighedsoptimering

Skal vi give et bud på dit Laravel projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os