Reklamebureau Randers

Adtention begyndte som et traditionelt reklamebureau, men har i løbet af tiden udviklet sig betydeligt. Vi har ekspanderet vores ekspertise til moderne digitale løsninger, hvilket har transformeret os til et full-service reklamebureau. I dag består vores team af 40 dygtige specialister, der spænder over et bredt spektrum af færdigheder og kompetencer. Denne udvidelse af vores tjenester har gjort os i stand til at imødekomme klienters behov på tværs af alle platforme og kanaler.

  • Over 35 års erfaring
  • Ressourceoptimering
  • Specialister med stærke færdigheder
  • Transparent dialog og rapportering
  • Skræddersyede løsninger
  • Forudsigelige omkostninger
Kontakt os

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Hvad tilbyder vi som reklamebureau?

Virksomheder i Randers kan drage fordel af vores 35+ års erfaring som reklamebureau. Vi bringer omfattende ekspertise og et bredt netværk af samarbejdspartnere med os, der kan støtte jer fra opstart til etablering i branchen. Udforsk nedenfor nogle af vores mest efterspurgte tjenester.

Adtention –
Et full service reklamebureau

Som vi plejer at sige: “du skal erobre hjerter, før du erobrer markedsandele”, og vi hjælper dig gerne med begge dele.

Mens det traditionelle reklamebureau tidligere primært fokuserede på fysiske medier, er efterspørgslen nu ligeså stor på digital ekspertise og indsigt i de seneste trends. Derfor er vi specialiserede i at kombinere både fysiske og digitale muligheder for din virksomhed.

Vi mestrer ikke kun traditionelle medier som TV, radio og reklamer på busser og busstoppesteder. Vi analyserer tidens tendenser, din målgruppe og de bedste kanaler til, at dine budskaber kan nå dine kunder – alle vigtige elementer for at skabe succesfuld reklame, markedsføring og branding.

Uanset om din virksomhed bedst egner sig til TikTok, Google Ads eller noget helt tredje, så finder vi den rette løsning for jer og hjælper jer med at komme godt i gang. Ligesom vi opfordrer vores kunder til at se kreativt på deres løsninger og services, gør vi som reklamebureau det samme med den rådgivning, vi giver dig.

Vores kreative talenter arbejder hånd i hånd med vores digitale marketingafdeling, hvilket resulterer i gennemtænkte og gennemtestede løsninger, der er udarbejdet gennem mange år med analyse og dialog. Hos os får du målrettet markedsføring, der styrker dit brand.

Læs mere om vores proces

Kreativt reklamebureau med +35 års erfaring

Med over 35 års erfaring som reklamebureau og mere end 150 års samlet erfaring blandt vores specialister, har Adtention en betydelig fordel. Den dybt forankrede ekspertise giver os en enestående evne til at analysere markedet, udvikle din strategi og eksekvere den med præcision. Vi kombinerer vores lange historie med innovative tilgange for at skabe dynamiske løsninger, der ikke kun afspejler vores erfaring, men også inkorporerer de seneste tendenser. Vores dedikerede team arbejder sammen for at levere resultatorienterede kampagner, der sikrer, at din virksomhed skiller sig ud og opnår succes på en konstant udviklende markedsføringsscene.

200+

Kundeprojekter håndteret

5år

Gns. samarbejdstid

150 års

Sammenlagt erfaring indenfor reklamebranchen

40 +

Kollegaer til at hjælpe dig

Vi briefede Adtention på et temmeligt komplekst projekt, nemlig at skabe et nyt emballagedesign, som kommunikerer de værdier vi som brand står for og kan forstærke vores markedsposition, og som også kan udrulles på 12 markeder. Vi har fået et rigtig godt resultat og vores kunder tager rigtig godt imod det nye design, hvilket i sidste ende er det vigtigste. Adtention har hele vejen været fleksible, haft en hurtig responstid, og været behagelige samarbejdspartnere.”
Anette Lindeblad, Dechra

Personlig og professionel kommunikation

Adtention prioriterer effektiv kommunikation med både vores kunder og vores kunders kunder. Vi tilbyder ikke blot professionel rådgivning, men skaber også en nærværende dialog. Ved at lytte til dine behov og udforske udfordringerne engagerer vi os i din succes. Med en personlig tilgang skaber vi skræddersyede løsninger, der matcher dine mål og ambitioner. Som din partner er vi dedikerede til at støtte din vækst og succes. Vores mål er ikke blot at give råd, men at være din pålidelige sparringspartner i enhver situation.

Kontakt os
Gruppe af mennesker der holder et møde
Brian Stein CEO hos Adtention

Vores proces

Klare retningslinjer og en gennemskuelig proces er afgørende for succes i ethvert reklameprojekt. Vi tilbyder tilpassede løsninger gennem en struktureret tilgang, hvor du spiller en central rolle.

Vores femtrinsproces inkluderer:

Indledende møde

Vi diskuterer opgavens omfang og vores rolle som kreativt bureau. Vi fastlægger ressourcer og forbereder en workshop ved at analysere og klargøre vores tanker.

Workshop

Før workshoppen sender vi en dagsorden med spørgsmål fra det indledende møde. Workshoppen sikrer fuld forståelse og præsenterer løsninger, der inkorporeres i oplægget.

Oplæg

Vi viser, hvordan vi løser projektet gennem kreative idéer og løsninger. Præsentationen inkluderer også budget- og tidsramme.

Eksekvering

Implementeringen af det godkendte oplæg sker inden for fastsatte budgetrammer og tidsplaner.

Evaluering

Efter opstarten af eksekveringen og fokus på branding analyserer vi de iværksatte initiativer og reflekterer over eventuelle justeringer.

Landsdækkende reklamebureau

Adtention er et landsdækkende reklamebureau med strategiske beliggenheder i Kolding og Odense, der muliggør effektiv service til kunder i hele landet, herunder Randers. Uanset om du ønsker at markedsføre dig lokalt, nationalt eller internationalt, er Adtention klar til at hjælpe. Med vores bredspektrede ekspertise og dedikation til kundeservice kan vi skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer dine specifikke behov og mål, uanset hvor i verden din virksomhed opererer. Vores mål er at styrke din markedsposition og sikre, at din reklamekampagne når målgruppen effektivt.

Billede af kreativ projektleder der hænger materiale op på væggen

Skal vi give et bud på dit projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt og skabe resultater.

Kontakt os