Webbureau Odense

På udkig efter et professionelt webbureau i Odense? Så er Adtention i Kolding et landsdækkende webbureau med stor erfaring og fokus på høj faglighed, ærlighed og skræddersyet rådgivning. Alt det i skøn forening gør, at du får et webbureau i dit ringhjørne, som er godt rustet til at hjælpe dig med at udvikle din nye hjemmeside eller webshop. Vi har en pæn portion ekspertise inden for blandt andet webdesign, webudvikling, kreativitet og online markedsføring, og alt og alle er naturligvis til rådighed for kunder med noget på hjertet.

Vi brænder for det, vi laver, og det er vigtigt for os at skabe gode resultater, som du er tilfreds med. Vi kan stå inde for alle de unikke løsninger, som vi tilbyder, da vi kender vores faglighed. Her er nogle af de fordele, som du får, når du vælger os:

 • Ingen bindinger, ingen forpligtelser
 • Specialister i webudvikling
 • Bred erfaring med over 300 hjemmesideprojekter
 • Høj kvalitet helt ned i detaljen
 • Gennemsigtige og åbne processer
 • God og konstant dialog.
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Et seriøst webbureau til virksomheder i Odense og omegn

Du kender sikkert de negative historier om webbureauer, der har snydt kunder og lovet dem guld og grønne skove, som de ikke kunne holde, hvilket har skadet branchens omdømme. Derfor forstår vi, at det kan være svært som kunde at vælge et webbureau, som du kan stole på, og vi gør vores bedste for at ændre på dette og gøre det bedre. Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg, sikker og har klarhed over processen, når du vælger os.

Et af de områder, som frustrerer kunder, er alle de tekniske termer, der eksisterer i branchen og skaber misforståelser og uklarhed. Dette vil vi gerne gøre noget ved hos Adtention, hvilket er derfor, at vi har valgt at gøre disse termer simple og oversat dem til et sprog, som du forstår, hvis du ikke i forvejen kender de faglige og tekniske termer.

På den måde får du som kunde mere tryghed, klarhed og en bedre dialog med os. Vi formidler det i øjenhøjde med vores kunder gennem klar kommunikation, så du behøver ikke at være så meget inde i det for at forstå det, og du får altid det, som du bestiller hos os. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for en snak eller har nogle spørgsmål.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Sig ja tak til en stærkere digital platform med os som dit webbureau i Odense

Det er ingen overraskelse, at effektiv digital markedsføring er vigtig, hvis du ønsker at sælge dine produkter eller ydelser online. Digital markedsføring gjort kreativt og grundigt tiltrækker trafik og kunder til din hjemmeside, og gennemført webdesign gør besøgende til købere og fastholder dem som kunder, så de kommer tilbage til din hjemmeside og køber – igen og igen.

Digital markedsføring kan altså være nyttigt i alle faser af kunderejsen, lige fra at dine kunder bliver bevidste om det, du tilbyder, til de køber det og efterfølgende genkøb. Derfor er det vigtigt, at du kender alle de forskellige faser i kunderejsen, og hvordan du kan udnytte dem til din fordel, så kunderne finder og køber dine produkter. Vores marketingmedarbejdere er klar til at hjælpe dig i alle faser af kunderejsen som dit webbureau i Odense.

Digital markedsføring er et bredt felt, og vi ved, at det kan være svært at vælge de rigtige typer af marketing for din virksomhed. Men bare rolig, vi har din ryg. Vi er stærke i flere markedsføringsdiscipliner og kan hjælpe dig med at tiltrække mest mulig trafik til din hjemmeside gennem søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook-annoncering på sociale medier. Og vi kan konvertere trafikken til loyale kunder (såfremt du har det rigtige produkt, naturligvis).

Et af de områder, hvor vi som dit webbureau i Odense kan hjælpe dig med digital markedsføring, er søgemaskineoptimering, hvor vi kan hjælpe dig med at ramme toppen af søgeresultaterne på Google, som øger trafikken på din hjemmeside og muligvis også konverteringerne.

Vi kan hjælpe dig på alle facetter inden for SEO. Det gælder både on-page SEO, off-page SEO, søgeordsanalyse, teknisk SEO og content marketing, så du både får de rigtige søgeord på hjemmesiden, og indholdet også bliver lækkert og fængende. Læs mere om vores SEO-arbejde her. Vi er klar på at være dit webbureau og hjælpe dig med SEO Odense, du er velkommen til at kontakte os online, på telefonen eller et oldschool fysisk møde. Det kan også være, at du ikke befinder dig i Odense, hvilket også er helt ok, vi hjælper dig også gerne med bl.a. SEO i København eller SEO i Århus, hvis det kunne være af interesse.

Udregn pris på din hjemmeside
Mads Client consultant og Mathias Head of sales går ned af gangen miljø billede

Vi har en bred viden inden for det digitale

Vi er et landsdækkende og erfarent webbureau, men også mere end det. Vi kalder os selv for et kreativt digitalt bureau. Derfor kan vi også hjælpe dig med meget mere end kun webudvikling – vi kan hjælpe dig med alle farverne på marketingpaletten, hvad end om det er kreativitet, webdesign eller marketing. Vi ved, hvordan det hele det spiller sammen, og vi kan derfor hjælpe dig med hele processen fra start til slut. Så slipper du for hele tiden at skulle gå fra et bureau til et andet, for at få den ene digitale platform til at tale fornuftigt med den anden.

Derudover er alle vores faglige specialister i samme hus, hvilket gør det nemmere for dig at samarbejde med os. Når vi skal hjælpe dig på tværs af forskellige fagområder og discipliner, så sikrer vi den bedst mulige assistance og sparring direkte fra vores landsdækkende webbureau til kunder i Odense, men sikkert også i din by. Hvis du leder efter et webbureau på Fyn, så er det med god grund, at vi allerede nu er mange kunders udvalgte webbureau i Odense og omegn.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Den kreative del af dit brand er vigtig

Den kreative del af dit brand – logo, farver, måden brandet taler på etc. – er væsentlig at arbejde med, hvis du ønsker at skabe mere vækst, tiltrække flere kunder og differentiere dig fra konkurrenterne. Kreativitet er dog et temmeligt abstrakt og i sidste ende også en subjektiv størrelse. Derfor har mange virksomheder udfordringer, fordi det er svært at være kreativ på den rigtige måde og bygge bro mellem idé og realisering af idéen. Den udfordring kender vi alt til, og vi har nogle effektive løsninger på, som du kan få glæde af, når du vælger os.

Hos Adtention har vi over 30 års erfaring med kreative budskaber og kampagner i forskellige formater. Derfor er vi godt rustet til at hjælpe dig med alt det kreative lige fra idé til eksekvering. Når det kommer til det kreative, så kan vi blandt andet hjælpe dig med:

 • Corporate branding
 • Konceptudvikling
 • Reklamefilm
 • Designmanual
 • Emballagedesign
 • Visuel identitet.

Nogle af de kunder, som vi er stolte af at have hjulpet med kreative opgaver, er blandt andet Intersport, Legoland, Jotun og Eurodan Huse. Vi kan også hjælpe dig med det og sikre dig, at du får succes med dit projekt og når dine mål til tiden. Vi har mange kreative specialister til rådighed, hvis du vælger os som dit webbureau i Odense, der kan hjælpe dig med at få succes med alt det kreative.

Vores måde at arbejde med kreativitet på i vores webbureau er, at vi samler et team, der består af ansatte med digitale, kreative og udviklerbaggrunde, fordi vi derved kombinerer data med de kreative idéer for at skabe den største synergi, der skaber det bedste output.

Vi tror på, at samarbejde og resultater går hånd i hånd. Som kunde hos os får du selvfølgelig også indflydelse i den kreative proces og skal blandt andet være med til at definere målet og formålet, så vi kan gøre dine idéer til virkelighed. Vi oplever nemlig at det giver tilfredse kunder. Tag endelig kontakt til os, så du sammen med os som webbureau i Odense, kan starte et stærkt samarbejde.

Læs mere om kreative løsninger

Processen går som sagt ud på, at vi starter med et indledende møde, hvor vi hilser på hinanden, du fortæller dine ønsker, og vi forventningsafstemmer. Derefter har vi en workshop, hvor vi finder frem til de kreative idéer, som vi holder et oplæg om efterfølgende. Når du har godkendt vores idé, eksekverer vi på den med det samme. Til sidst analyserer vi resultaterne for at se, hvordan de har klaret sig, og om målene er nået.

Nogle af de områder, som vi kan tilbyde dig hjælp til, er blandt andet content marketing, branding og markedsføringsstrategi. ”Content is king” er et kendt citat inden for marketing, og det er der noget om. Det er nemlig vigtigt, at du har det rette indhold på din hjemmeside og andre kanaler, så du tiltrækker kunder og får dem til at opsøge dig.

Her handler det om at kommunikere på den helt rigtige måde, så din målgruppe føler sig henvendt til. Vi laver en markedsanalyse for at finde frem til den rigtige content marketing-strategi for din virksomhed.

Branding er et andet vigtigt område, som du kan få hjælp til hos os. Gennem branding kan du blandt andet differentiere dig fra konkurrenterne og skabe konkurrencemæssige fordele, som får kunderne til at foretrække dit brand frem for de andres, selvom dit måske koster mere. Branding kan også hjælpe dig med andet end at tiltrække kunder, nemlig med at tiltrække medarbejdere, da du herigennem kan styrke din virksomheds omdømme.

En god markedsføringsstrategi sætter fundamentet for al din markedsføring, men det er ikke nemt at lægge en markedsføringsstrategi, der virker. Hos Adtention ved vi, hvordan du skal gribe din markedsføringsstrategi an, så du får den bedste forudsætning for at lykkes. Her hjælper vi dig med alt fra analyse, målsætning, strategi og effektmåling, så du har styr på markedsføringsstrategien. Kontakt os nu, hvis du har brug for et webbureau i Odense, og lad os hjælpe dig med at få succes. Vi hjælper dig med glæde med alle aspekter af din online marketing.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med en professionel løsning til dit projekt til at opnå digital succes.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Få hjælp til hjemmesideudvikling i Odense

Det er vigtigt at din hjemmeside fungerer korrekt og at den er hurtig og brugervenlig, hvis den skal bidrage med vækst og flere kunder. Det kan være en kompleks opgave at udvikle en hjemmeside, fordi der er så mange områder og indgangsvinkler at arbejde på, og de påvirker alle hinanden på den ene eller den anden facon. Og det kan hurtigt blive for teknisk, hvis man ikke ved så meget om det i forvejen.

Søger du et webbureau i Odense, hjælper vi dig med alt, når det kommer til opbygning af din hjemmeside, og vi har succesfulde erfaringer med at udvikle hjemmesider til mange forskellige brancher, brands og typer af virksomheder, så du kan være sikker på, at vi også kan hjælpe dig med din hjemmeside. Nogle af de områder, som du kan få hjælp til hos os, er:

Vi ved, det er vigtigt at kende dig og din virksomhed, når vi skal bygge din hjemmeside, fordi den skal fortælle virksomhedens historie, produkter og udtrykke brandet overfor målgruppen. Det skal helst gøres så effektivt, brugervenligt og flot som muligt. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i din forretning, så vi kan hjælpe dig bedst muligt og tilbyde dig de helt rigtige løsninger, som passer til din  dine ønsker, behov og mål. Vi ønsker nemlig et tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi kommer hele vejen rundt, så du kan få de bedste resultater.

Ny hjemmeside med Adtention

Vores måde at udvikle din nye hjemmeside er, at vi bygger den i tæt dialog med dig, så du er med i hele processen og kan være med til at definere målene og formålene med hjemmesiden. På den måde kan vi realisere dine visioner bedst muligt, så du får en hjemmeside, der matcher dine ønsker og skaber lige præcis de resultater, som du stræber efter at opnå med den, uanset om det er at få flere konverteringer, gøre den mere brugervenlig eller noget helt tredje.

Et af de områder, som vi vil fremhæve i forhold til udviklingen af din hjemmeside, er hjemmesidedesignet. Designet af din hjemmeside er et vitalt område for at få den succes med den, som du drømmer om. Det er nemlig det, som de besøgende først ser og oplever ved din hjemmeside. Du ved, hvad man siger: ”Man får kun én chance for at gøre et godt førstehåndstryk”, og dette gælder også, når det kommer til grafisk design af din hjemmeside.

Undersøgelser har vist, at du i gennemsnit har cirka syv sekunder til at fange de besøgendes interesse og få dem til at blive på hjemmesiden og forhåbentligt få dem til at foretage en værdiskabende handling. Hvis du ikke formår at få dem til at blive hængende, så kommer de sikkert aldrig tilbage igen, og det har samtidig en negativ effekt på din placering på søgemaskinerne, da en høj bounce rate er dårligt nyt for din SEO.

Derfor er det alfa og omega, at designet på din hjemmeside er visuelt skarpt og brugervenligt, så du fanger og fastholder de besøgenes opmærksomhed hele vejen til, at de køber. Vores webbureau ved alt om hjemmesidedesign, og vi bruger vores ekspertise til at skabe den hjemmeside, som du ønsker. Vi hjælper allerede kunder med webdesign i Odense som deres webbureau og understøtter med både store og små løsninger. Der er mange fordele ved at anvende Adtention som dit webbureau. Læs mere om hjemmesideudvikling her.

Vi kan også hjælpe dig med Google Ads, hvis du ønsker at satse på den betalte annoncering frem for de organiske annoncer gennem SEO. Vores Google Ads-specialister hjælper dig med blandt andet:

 • Google Søgenetværk
 • Google Shopping
 • Display Annoncering
 • YouTube Annoncering
 • Remarketing
 • App-annoncering.

Vi kan altså hjælpe dig med stort set alle former for annonceringer på tværs af forskellige kanaler og platforme. Alle disse kanaler og platforme har hver deres fordele og ulemper og bruges forskelligt. Derfor er det vigtigt at have kendskab til den enkelte kanal og platform. Hos Adtention har vi grundigt kendskab til alle disse former for annoncering, så du kan få gode resultater.

En form for betalt annoncering, der er populær og kan hjælpe dig med at booste dine salg, er Facebook-annoncering på sociale medier. Dette har vi også styr på og kan hjælpe dig med det i hele processen fra start til slut. Facebook er som bekendt et af verdens største sociale medier målt på antal brugere. Derfor er det et sted, hvor du kan nå effektivt ud til din målgruppe, hvor de er. Hos Adtention har vi en stærk ekspertise på alle facetter med trafikskabelse, leadgenering til flere kunder og øget salg, som vi bruger til at skabe værdi for din virksomhed.

Hos Adtention hjælper vi dig med digital marketing ved både at rådgive dig om det, men også ved at eksekvere for dig, hvis du har brug for det, så du kan koncentrere dig om de andre vigtige ting i din virksomhed. Søger du et professionelt webbureau i Odense, er vi klar til at hjælpe dig med at nå i mål med din online markedsføring som dit foretrukne webbureau. Tag en uforpligtende snak med os i dag.