Webbureau Odense

Står du og mangler et professionelt webbureau i Odense, så er Adtention et landsdækkende webbureau med høj professionalisme og stor erfaring, der går op i sin faglige ekspertise, ærlighed og skræddersyet rådgivning. Den store erfaring og tilpassede rådgivning betyder, at du får et webbureau, der er godt rustet til at hjælpe dig med at udvikle din nye hjemmeside eller webshop. Vi har ekspertise inden for blandt andet webdesign, webudvikling, kreativitet og online markedsføring, som du får adgang til.

Vi brænder for det, vi laver, og det er vigtigt for os at skabe gode resultater, som du er tilfreds med. Vi kan stå inde for alle de unikke løsninger, som vi tilbyder, da vi kender vores faglighed. Her er nogle af de fordele, som du får, når du vælger os:

 • Ingen binding, ingen forpligtelser
 • Specialister i webudvikling
 • Bred erfaring med over 300 hjemmesideprojekter
 • Højtprioriteret kvalitet
 • Gennemsigtige og åbne processer
 • God og konstant dialog.
Kom i kontakt med os

Har du brug for et troværdigt og trygt webbureau i Odense – så vælg Adtention

Du kender sikkert de negative historier om webbureauer, der har snydt kunder og lovet dem guld og grønne skove, som de ikke kunne holde, hvilket har skadet branchens omdømme. Derfor forstår vi, at det kan være svært som kunde at vælge et webbureau, som du kan stole på, og vi gør vores bedste for at ændre på dette og gøre det bedre. Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg, sikker og har klarhed over processen, når du vælger os.

Et af de områder, som frustrerer kunder, er alle de tekniske termer, der eksisterer i branchen og skaber misforståelser og uklarhed. Dette vil vi gerne gøre noget ved hos Adtention, hvilket er derfor, at vi har valgt at gøre disse termer simple og oversat dem til et sprog, som du forstår, hvis du ikke i forvejen kender de faglige og tekniske termer.

På den måde får du som kunde mere tryghed, klarhed og en bedre dialog med os. Vi formidler det i øjenhøjde med vores kunder gennem klar kommunikation, så du behøver ikke at være så meget inde i det for at forstå det, og du får altid det, som du bestiller hos os. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for en snak eller har nogle spørgsmål.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Styrk din markedsføring med os som dit webbureau i Odense

Det er ingen overraskelse, at det er vigtigt, at du laver digital markedsføring, hvis du ønsker at sælge dine produkter eller ydelser online. Gennem digital markedsføring kan du blandt andet tiltrække trafik og kunder til din hjemmeside, få de besøgende til at konvertere og fastholde dem som kunder, så de kommer tilbage til din hjemmeside og konverterer igen og igen.

Digital markedsføring kan altså være nyttigt i alle faser af kunderejsen, lige fra at dine kunder bliver bevidste om det, du tilbyder, til de køber det og efterfølgende. Derfor er det vigtigt, at du kender alle de forskellige faser i kunderejsen, og hvordan du kan udnytte dem til din fordel, så kunderne finder og køber dine produkter. Vores marketingmedarbejdere er klar til at hjælpe dig i alle faser af kunderejsen som dit webbureau i Odense.

Digital markedsføring er bredt og kan være mange ting, og vi ved, at det derfor kan være svært at vælge de rigtige typer af marketing for din virksomhed, men bare rolig, vi har din ryg. Vi er stærke i flere markedsføringsdiscipliner og kan hjælpe dig med blandet andet at tiltrække mest mulig trafik til din hjemmeside gennem søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook-annoncering på sociale medier og omdanne denne trafik til konverteringer, når de lander på din hjemmeside, som vi gør klar til at få besøg.

Et af de områder, hvor vi som dit webbureau i Odense kan hjælpe dig med digital markedsføring, er søgemaskineoptimering, hvor vi kan hjælpe dig med at stryge til tops i søgeresultaterne på Google, som øger trafikken på din hjemmeside og muligvis også konverteringerne.

Vi kan hjælpe dig på alle facetter inden for SEO. Det gælder både on-page SEO, off-page SEO, søgeordsanalyse, teknisk SEO og content marketing, så du både får de rigtige søgeord på hjemmesiden, og indholdet også bliver lækkert og fængende. Læs mere om vores SEO-arbejde her. Vi er klar på at være dit webbureau i Odense, du er velkommen til at kontakte os online, på telefonen eller opsætte et fysisk møde. Vi lytter til vores kunders ønsker.

Udregn pris på din hjemmeside
Mads Client consultant og Mathias Head of sales går ned af gangen miljø billede

Vi har en bred viden inden for det digitale

Vi er et landsdækkende og professionelt webbureau, men også meget mere end det, da vi ligeledes er et digitalt bureau. Derfor kan vi også hjælpe dig med meget mere end kun webudvikling – vi kan hjælpe dig på alle facetter, hvad end om det er kreativitet, webdesign og marketing. Vi ved, at alle de nævnte områder spiller sammen, og derfor kan vi hjælpe dig med alt i hele processen fra start til slut. Så slipper du for hele tiden at skulle gå fra et bureau til et andet, for at få diverse løse ender ordnet. 

Derudover er alle vores faglige specialister i samme hus, hvilket gør det nemmere for os at samarbejde, når vi skal hjælpe dig på tværs af forskellige fagområder og discipliner, så du får den bedst mulige assistance og sparring direkte fra vores landsdækkende webbureau i blandt andet Odense, men sikkert også i din by. Hvis du leder efter et webbureau på Fyn, så er det med god grund, at vi allerede er mange kunders udvalgte webbureau i hjertet af Fyn i Odense. Der er flere webbureauer i Odense, men ingen som os. Vi dækker hele landet.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Den kreative del af dit brand er vigtig

Den kreative del af dit brand er væsentlig at arbejde med, hvis du ønsker at skabe vækst, tiltrække kunder og differentiere dig fra konkurrenterne. Det kreative er dog et område, som mange virksomheder har udfordringer med, fordi det kan være vanskeligt at være kreativ og bygge bro mellem den kreative idé og realiseringen af idéen. Denne udfordring kender vi og har derfor fundet nogle effektive løsninger på, som du kan få glæde af, når du vælger os.

Hos Adtention har vi over 30 års erfaring med kreative reklamer i forskellige formater. Derfor er vi godt rustet til at hjælpe dig med alt det kreative lige fra at generere idéen til at eksekvere på den og få den ud på markedet. Når det kommer til det kreative, så kan vi blandt andet hjælpe dig med:

 • Corporate branding
 • Konceptudvikling
 • Reklamefilm
 • Designmanual
 • Emballagedesign
 • Visuel identitet.

Nogle af de kunder, som vi er stolte af at have hjulpet med kreative opgaver, er blandt andet Intersport, Legoland, Jotun og Eurodan Huse. Vi kan også hjælpe dig med det og sikre dig, at du får succes med dit projekt og når dine mål til tiden. Vi har mange kreative specialister til rådighed, hvis du vælger os som dit webbureau i Odense, der kan hjælpe dig med at få succes med alt det kreative.

Vores måde at arbejde med kreativitet på i vores webbureau er, at vi samler et team, der består af ansatte med digitale, kreative og udviklerbaggrunde, fordi vi derved kombinerer data med de kreative idéer for at skabe den største synergi, der skaber det bedste output.

Vi tror på, at samarbejde og resultater går hånd i hånd. Som kunde hos os får du selvfølgelig også indflydelse i den kreative proces og skal blandt andet være med til at definere målet og formålet, så vi kan gøre dine idéer til virkelighed. Vi oplever nemlig at det giver tilfredse kunder. Tag endelig kontakt til os, så du sammen med os som webbureau i Odense, kan starte et stærkt samarbejde.

Læs mere om kreative løsninger

Processen går som sagt ud på, at vi starter med et indledende møde, hvor vi hilser på hinanden, du fortæller dine ønsker, og vi forventningsafstemmer. Derefter har vi en workshop, hvor vi finder frem til de kreative idéer, som vi holder et oplæg om efterfølgende. Når du har godkendt vores idé, eksekverer vi på den med det samme. Til sidst analyserer vi resultaterne for at se, hvordan de har klaret sig, og om målene er nået.

Nogle af de områder, som vi kan tilbyde dig hjælp til, er blandt andet content marketing, branding og markedsføringsstrategi. ”Content is king” er et kendt citat inden for marketing, og det er der noget om. Det er nemlig vigtigt, at du har det rette indhold på din hjemmeside og andre kanaler, så du tiltrækker kunder og får dem til at opsøge dig.

Her handler det om at kommunikere på den helt rigtige måde, så din målgruppe føler sig henvendt til. Vi laver en markedsanalyse for at finde frem til den rigtige content marketing-strategi for din virksomhed.

Branding er et andet vigtigt område, som du kan få hjælp til hos os. Gennem branding kan du blandt andet differentiere dig fra konkurrenterne og skabe konkurrencemæssige fordele, som får kunderne til at foretrække dit brand frem for de andres, selvom dit måske koster mere. Branding kan også hjælpe dig med andet end at tiltrække kunder, nemlig med at tiltrække medarbejdere, da du herigennem kan styrke din virksomheds omdømme.

En god markedsføringsstrategi sætter fundamentet for al din markedsføring, men det er ikke nemt at lægge en markedsføringsstrategi, der virker. Hos Adtention ved vi, hvordan du skal gribe din markedsføringsstrategi an, så du får den bedste forudsætning for at lykkes. Her hjælper vi dig med alt fra analyse, målsætning, strategi og effektmåling, så du har styr på markedsføringsstrategien. Kontakt os nu, hvis du har brug for et webbureau i Odense, og lad os hjælpe dig med at få succes. Vi hjælper dig med glæde med alle aspekter af din online marketing.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med en professionel løsning til dit projekt til at opnå digital succes.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Få hjælp til hjemmesideudvikling i Odense

Det er vigtigt at have en hjemmeside, der fungerer godt, hurtigt og er brugervenlig, hvis du vil have succes med den, skabe vækst og tiltrække kunder. Det kan være en kompleks opgave at udvikle en hjemmeside, fordi der er så mange områder at arbejde på, og de påvirker alle hinanden på den ene eller den anden måde, og det kan hurtigt blive teknisk, hvis man ikke ved så meget om det i forvejen.

Søger du et webbureau i Odense, hjælper vi dig med alt, når det kommer til opbygning af din hjemmeside, og vi har succesfulde erfaringer med at udvikle hjemmesider til mange forskellige brancher og typer af virksomheder, så du kan være sikker på, at vi også kan hjælpe dig med din hjemmeside. Nogle af de områder, som du kan få hjælp til hos os, er:

Vi ved, det er vigtigt at kende dig og din virksomhed, når vi skal bygge din hjemmeside, fordi hjemmesiden skal passe med virksomheden, brandet og målgruppen, så den bliver så effektiv, brugervenlig og flot som muligt. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i din forretning, så vi kan hjælpe dig bedst muligt og tilbyde dig de helt rigtige løsninger, som passer til din virksomhed og dine ønsker, behov og mål. Vi ønsker nemlig et tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi kommer hele vejen rundt, så du kan få de bedste resultater. Få en ny hjemmeside hos Adtention. 

Vores måde at arbejde med at udvikle din nye hjemmeside er, at vi bygger den i tæt dialog med dig, så du er med i hele processen og kan være med til at definere målene og formålene med hjemmesiden. På den måde kan vi realisere dine visioner bedst muligt, så du får en hjemmeside, der matcher dine ønsker og skaber lige præcis de resultater, som du stræber efter at opnå med den, uanset om det er at få flere konverteringer, gøre den mere brugervenlig eller noget helt tredje.

Et af de områder, som vi vil fremhæve i forhold til udviklingen af din hjemmeside, er hjemmesidedesignet. Designet af din hjemmeside er et vitalt område for at få den succes med den, som du drømmer om. Det er nemlig det, som de besøgende først ser og oplever ved din hjemmeside. Du ved, hvad man siger: ”Man får kun én chance for at gøre et godt førstehåndstryk”, og dette gælder også, når det kommer til grafisk design af din hjemmeside.

Undersøgelser har vist, at du i gennemsnit har cirka syv sekunder til at fange de besøgendes interesse og få dem til at blive på hjemmesiden og forhåbentligt få dem til at konvertere. Hvis du ikke formår at få dem til at blive hængende, så forlader de din hjemmeside og kommer måske aldrig tilbage igen, og det har samtidig en negativ effekt på din placering på søgemaskinerne, da en høj bounce rate er dårligt for SEO.

Derfor er det alfa og omega, at designet på din hjemmeside ser skarpt ud og er brugervenligt, så du fanger og fastholder de besøgenes opmærksomhed hele vejen til, at de køber. Vores webbureau ved alt om hjemmesidedesign, og vi bruger vores ekspertise til at skabe den hjemmeside, som du ønsker. Vi hjælper allerede kunder med webdesign i Odense som deres webbureau og understøtter med både store og små løsninger. Der er mange fordele ved at anvende Adtention som dit webbureau. Læs mere om hjemmesideudvikling her.

Vi kan også hjælpe dig med Google Ads, hvis du ønsker at satse på den betalte annoncering frem for de organiske annoncer gennem SEO. Vores Google Ads-specialister hjælper dig med blandt andet:

 • Google Søgenetværk
 • Google Shopping
 • Display Annoncering
 • YouTube Annoncering
 • Remarketing
 • App-annoncering.

Vi kan altså hjælpe dig med stort set alle former for annonceringer på tværs af forskellige kanaler og platforme. Alle disse kanaler og platforme har hver deres fordele og ulemper og bruges forskelligt. Derfor er det vigtigt at have kendskab til den enkelte kanal og platform. Hos Adtention har vi grundigt kendskab til alle disse former for annoncering, så du kan få gode resultater.

En form for betalt annoncering, der er populær og kan hjælpe dig med at booste dine salg, er Facebook-annoncering på sociale medier. Dette har vi også styr på og kan hjælpe dig med det i hele processen fra start til slut. Facebook er som bekendt et af verdens største sociale medier målt på antal brugere. Derfor er det et sted, hvor du kan nå effektivt ud til din målgruppe, hvor de er. Hos Adtention har vi en stærk ekspertise på alle facetter med trafikskabelse, leadgenering til flere kunder og øget salg, som vi bruger til at skabe værdi for din virksomhed.

Hos Adtention hjælper vi dig med digital marketing ved både at rådgive dig om det, men også ved at eksekvere for dig, hvis du har brug for det, så du kan koncentrere dig om de andre vigtige ting i din virksomhed. Søger du et professionelt webbureau i Odense, er vi klar til at hjælpe dig med at nå i mål med din online markedsføring som dit foretrukne webbureau. Tag en uforpligtende snak med os i dag.